søndag 23. oktober 2011

sjokoladeboller

Etter at søtsuget kom over meg på lørdag, lagde jeg noen sjokoladeboller. Kjempeenkel, veldig godt og det holder seg en god stund i kjøleskap.


Sjokoladeboller
2 dl melis
5 ss kakaopulver
100 gr mykt smør
1 ss vaniljesukker
5 dl havregryn
6 ss sterk, kald kaffe
kokosmasse til pynt

1) Bland alle ingrediensene og trill massen til små, runde boller som du deretter ruller forsiktig i kokosmasse
2) Oppbevar bollene i kjøleskap til de skal serveres,

Jeg glemte som vanlig å ta bilder mens jeg holdt på, men her er altså de 3 stakkars bollene som ble igjen etter søndagens besøk:)




2 kommentarer:

  1. NAM!!! Sjokoladeboller er godt!!! Og sånn apropo: Går du inn i Gyldendals store kokebok fra 50-tallet, så kalles de negerboller...

    (Dagens historiske fakta)

    SvarSlett
  2. Nom-nom. Disse så gode ut!! :)

    SvarSlett