Etter at søtsuget kom over meg på lørdag, lagde jeg noen sjokoladeboller. Kjempeenkel, veldig godt og det holder seg en god stund i kjøleskap.
Sjokoladeboller
2 dl melis
5 ss kakaopulver
100 gr mykt smør
1 ss vaniljesukker
5 dl havregryn
6 ss sterk, kald kaffe
kokosmasse til pynt
1) Bland alle ingrediensene og trill massen til små, runde boller som du deretter ruller forsiktig i kokosmasse
2) Oppbevar bollene i kjøleskap til de skal serveres,
Jeg glemte som vanlig å ta bilder mens jeg holdt på, men her er altså de 3 stakkars bollene som ble igjen etter søndagens besøk:)
NAM!!! Sjokoladeboller er godt!!! Og sånn apropo: Går du inn i Gyldendals store kokebok fra 50-tallet, så kalles de negerboller...
SvarSlett(Dagens historiske fakta)
Nom-nom. Disse så gode ut!! :)
SvarSlett